Over Sigma Zorg

De meeste mensen wonen het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis. De overheid vraagt dit ook van ons. Sigma Zorg maakt dit graag mogelijk met thuiszorg en huishoudelijke hulp. Wat mag u van ons verwachten? Professionele en toegankelijke zorg in uw eigen, vertrouwde omgeving. Van huishoudelijke hulp tot intensieve verpleging overdag en ’s avonds en ’s nachts. Wij leveren ook particuliere thuiszorg. Ons doel? Dat u zich zo goed en prettig mogelijk thuis kunt redden.

Voor wie?

Sigma Zorg is een kleinschalige, vooruitstrevende thuiszorgorganisatie. We zijn er voor iedereen, ongeacht afkomst, religie of levensovertuiging. Wij werken in kleine teams. Onze cliënten krijgen dus zoveel mogelijk zorg en ondersteuning van dezelfde hulpverleners. Wij bieden thuiszorg in Amsterdam e.o., Den Haag e.o. en Rotterdam e.o..

Missie en visie

Sigma Zorg respecteert dat iedereen een eigen invulling geeft aan zijn of haar leven. Daarom hanteert Sigma Zorg een eenvoudig uitgangspunt: ‘professionele en toegankelijke zorg in uw eigen, vertrouwde omgeving’.
Onze missie: het beste aanbod (thuis)zorg voor iedere cliënt.

De cliënt centraal

In ons werken staat de klant centraal. Wij vinden het vanzelfsprekend om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. We werken voortdurend aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Dat doen we onder meer op basis van klanttevredenheidsonderzoek.

Tevreden
medewerkers

Net zo belangrijk vinden wij het dat onze medewerkers de organisatie ervaren als een aantrekkelijke en professionele werkomgeving. Want, tevreden medewerkers maken tevreden klanten.