Sigma Zorg

Huishoudelijke hulp (thuishulp) in Amsterdam

Een schoon en opgeruimd huis is belangrijk. Kunt u het huishouden niet meer zelf doen en kan ook uw omgeving – familie, vrienden, buren – niet genoeg bijspringen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor huishoudelijke hulp.

Wat doet de huishoudelijke hulp?

In een afsprakenoverzicht leggen we vast wat de hulp in de huishouding gaat doen en wat u zelf gaat doen. De huishoudelijke hulp kan onder meer het volgende voor u doen:

  • De woonkamer en slaapkamer stoffen en stofzuigen;
  • De badkamer, keuken en toilet schoonmaken;
  • Vloeren dweilen;
  • Wassen en strijken.

 

Wie betaalt de huishoudelijke hulp?

De huishoudelijke hulp wordt gefinancierd via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U kunt contact met ons opnemen voor een intakegesprek.

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage is maximaal € 14,10 per maand. Daarbij maakt het niet uit hoeveel zorg en ondersteuning u krijgt. Of hoeveel gezinsleden zorg en ondersteuning krijgen. Er is geen apart tarief voor Amsterdammers met een laag inkomen.

Of u een eigen bijdrage moet betalen en hoeveel u moet betalen is afhankelijk van:

  • de sa­men­stel­ling van uw huis­hou­den
  • uw leef­tijd

Voor meer informatie over de eigen bijdrage kunt u de website van de gemeente raadplegen via de volgende link: website gemeente

Daarom Sigma Zorg

Sigma Zorg is een middelgrote, vooruitstrevende organisatie met betrokken zorgprofessionals. Wij zijn er voor iedereen in Amsterdam en omstreken; ongeacht uw afkomst, religie of levensovertuiging. U kunt bij ons rekenen op uitstekende huishoudelijke hulp door een vast, klein team. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 90% van onze klanten Sigma Zorg aanbeveelt bij familie en vrienden!

Ook een schoon en leefbaar huis?
Vraag huishoudelijke hulp aan!