Sigma Zorg

Huishoudelijke hulp (thuishulp) in Amsterdam

Een schoon en opgeruimd huis is belangrijk. Kunt u het huishouden niet meer zelf doen en kan ook uw omgeving – familie, vrienden, buren – niet genoeg bijspringen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor huishoudelijke hulp.

Wat doet de huishoudelijke hulp?

In een afsprakenoverzicht leggen we vast wat de hulp in de huishouding gaat doen en wat u zelf gaat doen. De huishoudelijke hulp kan onder meer het volgende voor u doen:

  • De woonkamer en slaapkamer stoffen en stofzuigen;
  • De badkamer, keuken en toilet schoonmaken;
  • Vloeren dweilen;
  • Wassen en strijken.

 

Wie betaalt de huishoudelijke hulp?

De huishoudelijke hulp wordt gefinancierd via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U kunt contact met ons opnemen voor een intakegesprek.

Eigen bijdrage

Voor hulp bij het huishouden betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte van deze bijdrage wordt vastgesteld door de gemeente. De eigen bijdrage hangt onder meer af van uw inkomen, uw gezinssamenstelling en het aantal verleende uren. Ook hangt het af van de regels van de gemeente.

 

Wilt u graag een indicatie van de eigen bijdrage die u betaalt? Gebruik dan de rekenhulp op de website van het CAK. Let op: de uitkomst van het rekenprogramma kan afwijken van het bedrag dat u uiteindelijk moet betalen.

 

Daarom Sigma Zorg

Sigma Zorg is een middelgrote, vooruitstrevende organisatie met betrokken zorgprofessionals. Wij zijn er voor iedereen in Amsterdam en omstreken; ongeacht uw afkomst, religie of levensovertuiging. U kunt bij ons rekenen op uitstekende huishoudelijke hulp door een vast, klein team. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 90% van onze klanten Sigma Zorg aanbeveelt bij familie en vrienden!

Ook een schoon en leefbaar huis?
Vraag huishoudelijke hulp aan!